Meny

Tävling

Tävlandet är en viktig del i vår verksamhet. Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med och tävla. Rigor arrangerar själva arenatävlingen Kungsbackaspelen och vi är medarrangörer vid Kungsbackaloppet samt Knatteknatet.

För mer information om dessa tävlingar klickar du på länkarna ovan.

Regler för att vara med och tävla

Rigor betalar anmälningsavgiften för barn och ungdomar som vill vara med på friidrottstävlingar. Om inte annat meddelas betalar vi avgiften för fyra starter per tävling. Går tävlingen över flera dagar gäller fyra starter sammanlagt över dessa dagar.
OBS! Rigor betalar inte avgift för efteranmälan, ej heller om du inte kommer till start, oberoende av anledning.

Avgifter för efteranmälningar, starter utöver de fyra per tävling eller när du inte kommer till start, skall betalas in på vårt bg 859-4459. Märk inbetalningen med den aktives namn, vilken tävling det gäller samt att det är extra tävlingsavgift.

Håll kontakten med era tränare och håll igång en diskussion om vilka tävlingar som är aktuella för just dig. Normalt anmäler man sig själv till tävlingarna (instruktion via respektive inbjudan). Tränare hjälper till med anmälan om det önskas. Till mästerskapen är det brukligt att tränarna gör en gemensam anmälan för de aktuella aktiva.

Håll gärna kolla på tävlingsutbudet via de officiella kanalerna också.
Det centrala tävlingsprogrammet hittar man på SFIFs websida.
Via den hittar kan man filtrera ut tävlingar i respektive distrikt bl.a. Det är också bra att hålla koll på Västsvenska distriktets websida.
Västsvenska har också en långlöparcup.

Fullsatt i Galaxen när det pratades friidrottens framtid i Kungsbacka