Meny

Tävling

Tävlandet är en viktig del i vår verksamhet. Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med och tävla. Rigor arrangerar själva arenatävlingen Kungsbackaspelen och vi är medarrangörer vid Kungsbackaloppet

För mer information om dessa tävlingar klickar du på länkarna till höger.

Regler för att vara med och tävla

Rigor betalar anmälningsavgiften för barn och ungdomar som vill vara med på friidrottstävlingar. Om inte annat meddelas betalar vi avgiften för fyra starter per tävling. Går tävlingen över flera dagar gäller fyra starter sammanlagt över dessa dagar.
OBS! Rigor betalar inte avgift för efteranmälan, ej heller om du inte kommer till start, oberoende av anledning.

Avgifter för efteranmälningar, starter utöver de fyra per tävling eller när du inte kommer till start, skall betalas in på vårt bg 859-4459. Märk inbetalningen med den aktives namn, vilken tävling det gäller samt att det är extra tävlingsavgift.

Inbjudningar till flera intressanta tävlingar skickas ut av klubben. Är det så att du vill anmäla dig till en annan tävling än de som klubben skickar ut information om, då kontaktar du din tränare eller kansliet.
En sida för att hålla koll på det lokala tävlingsutbudet finns hos GFIF. Det centrala programmet för Sverige hittar man hos SFIF.