Meny

Välkommen till Rigor Friidrott

Hos oss hittar du allt från 7-åringar som leker och tränar till veteraner som fortfarande tycker det är kul att snöra på sig spikskorna.

Sommarfriidrottsskola 2023

Sommarfriidrottskola 2023

Vi har många erfarna, engagerade och utbildade tränare som försöker att ge sina grupper bästa möjliga utbildning i friidrottens många, roliga och krävande grenar.

Hos oss finns ungdomar som bara tränar för att det är kul, till dem som älskar att träna hårt, tävla och helst vill bli bäst. Alla är lika välkomna!

Vår självklara samlingsplats är Tingbergsvallen i Kungsbacka.

Vi har många erfarna, engagerade och utbildade tränare som försöker att ge sina grupper bästa möjliga utbildning i friidrottens många, roliga och krävande grenar.

Hos oss finns ungdomar som bara tränar för att det är kul, till dem som älskar att träna hårt, tävla och helst vill bli bäst. Alla är lika välkomna!

Vår självklara samlingsplats är Tingbergsvallen i Kungsbacka.

VÅRA ARRANGEMANG

Kungsbackaloppet är en löptävling för alla åldrar som arrangeras varje år i juni i centrala Kungsbacka. 

Kungsbackaspelen är vår årliga friidrottstävling som anordnas i augusti på Tingbergsvallen i Kungsbacka.

Nyheter

Sommarfriidrottsskola 2023

Under vecka 25 och 26, måndag till torsdag, genomför IF Rigor friidrottsskola för pojkar och flickor i åldersgruppen 8-10 år (födda 2013-2015). Tränare på friidrottsskolan är våra duktiga juniorer som själva tränar. Tid: kl 10:00 – 14:30 måndag till torsdag Plats: Tingbergsvallen ingång via Borgmästarvägen vid Tingbergshallen Pris: 800 kr Lunch: Medtages i form av matsäck, gärna någon frukt till fruktpaus också. Platserna är begränsade så vänta inte för länge med att anmäla! Anmälan och frågor: friidrott@ifrigor.se Ange namn, personnummer, telefonnummer och tröjstorlek ( 122/128, 134/140, 146/152), samt vilken vecka ni anmäler er till (25 eller 26 ). Betalning av sommarskolan ska ske senast 8/6 – 2023 via klubbens swishnummer (123 305 9334) eller bankgironummer ( 859-4459), betala inte förrän ni fått bekräftat att ni fått en plats. Tänk på att ange minst ett telefonnummer som vi kan nå under träningsdagarna. Vi ser helst att barnen lämnar sina mobiltelefoner hemma. Våra tränare har telefoner och tillgång till de telefonnummer som ni själva lämnat. Tänk på kläder efter väder och solkräm på vid behov Långt hår är bra att ha uppsatt och försök undvika smycken som hänger och kan skadas Vi ser fram emot två roliga och lärorika veckor! Vänliga hälsningar IF Rigor friidrott

Läs mer

Sommarfriidrottskola 2023

Den ges i två omgångar som tidigare år, måndag-torsdag v 25 och 26. Var redo att anmäla då först till kvarn gäller. Anmälan kommer förhoppningsvis starta under första delen av mars. Det kommer annonseras på hemsidan och Rigor gör även mailutskick till aktuella medlemmar samt de som står i kö att komma med i någon grupp. Den vänder sig i år till barn födda 2013-2015. Ledare är klubbens duktiga och aktiva ungdomar och juniorer.

Läs mer

IDM 2023

Rigor ställde upp en med fin trupp atleter, vilka dessutom gjorde mycket bra ifrån sig. Eller vad sägs om 13 guld, 9 silver och 3 brons!?! Resultatmässigt står ett antal prestationer ut, inte minst F15 stafett 4x200m. Laget bestående av Elin Larsson, Emilia Wåhlberg, Elsa Ekgrim och Nellie Ask (bild) slog inte bara klubbrekordet i F15 utan krossade också seniorrekordet! De sprang in på 1:53,68. Gå in och titta i vår statistik (under menyn Tävling) så kan ni hitta 12 nya klubbrekord och 52 nya 10-bästanoteringar från IDM. Resultatlistan från tävlingen hittas på athleticomp.se

Läs mer

IDM i Varberg första tävlingen 2023

Det är dags att anmäla sig till 2023 års Inomhus DM som går av stapeln i Tresteget Vhttps://www.friidrott.se/Distrikt/vastsvenska/tavlingar/dm-tavlingar2023/arberg. Länk till inbjudan och hur man anmäler sig finns på

Läs mer

Ingrid slår 36 år gammalt klubbrekord!

Under en höjdtävling på Tingbergsvallen slog Ingrid Ronge till med ett rejält personligt rekord och raderade ut ett av våra gamla klubbrekord. Fem deltagare ställde upp på årets tävlingsdebut på Tingbergsvallen, i något som kunde likna årets första sommardag. Samtliga fem slog fina personliga rekord! Ett av resultaten är tillika nytt klubbrekord: Ingrid Ronges 1,76 i F17/K. Väl värt att notera är att Ingrids klubbrekord i Kvinnor höjd, raderade ut det nästan 36 år gamla rekordet satt i juli 1985 av Martina Hansson. IF Rigor har många gamla klubbrekord. Rekord är ju till för att slås, så det är extra roligt när något av de äldre rekorden ersätts. På bilden en nöjd Ingrid Ronge som nu “hoppat över sig själv”, dvs klarat hoppa högre än vad hon är lång!  

Läs mer

Facebook